Açık Havada Spor Keyfi
Bostanlıspor spor keyfini yaz aylarında açık havaya taşıyor.
Yayınlanma :
28.05.2017 11:08


Tuğsavul, Bostanlıspor olarak özellikle Karşıyakalılara sporda hizmet etmeyi mutluluk hale getirdiklerini ve yazın yakıcı sıcaklarında akşam serinliğinde ağaç gölgesinde spor yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bu yaz yeni bir uygulama yapıyoruz. Spor yapmak isteyenlere açık havada spor keyfi yaşatacağız. Çocuklar, gençler ve yetişkinler olarak 3 grup halinde yapılacak olan sporlarımıza kayıt ücretlerini de son derece ekonomik tuttuk. İster bir kişi, isterse 100 kişi. Hiç önemli değil, yeter ki spor yapmak isteyenler tesislerimize gelsin. Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri spor yapmak isteyenlere her zaman açıktır” dedi.
Tam gün yaz spor kampının da kayıtlarının sürdürdüğü, kontenjanın sınırlı olduğunu ifade eden Tuğsavul, “Kampımız Ramazan Bayramından hemen sonra başlayacak. Bu arada futbol akademimiz de yaz boyu devam edecek” diye sözlerini noktaladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: