'Açım aç' diye bağırıp Erdoğan posterini indiren yurttaş gözaltına alındı!
Bolu'da dün akşam belediye önünde bir vatandaş 'Açım aç' diye bağırdıktan sonra tepki olarak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini indirince polisler tarafından gözaltına alındı.
Yayınlanma :
03.02.2018 17:40


Medya 14'te yer alan habere göre dün akşam 19.30 dolayında Nihat Yıldıran adlı işsiz bir yurttaş, Bolu Belediyesi'nde asılı bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın branda posterinin iplerini keserek indirdi. Aşağıdan kendisini izleyen vatandaşlara, "Atamın posterine bir zarar veriyor muyum? Atama saygım sonsuz” diye haykırdı ve Erdoğan posterinin iplerini kesti.
GÖZALTINA ALINDI
Bu sırada polisler belediye binasına girerek Nihat Yıldıran'ı gözaltına aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: