ADAY ADAYLARINDAN İDUĞ’A BÜYÜK DESTEK
Yayınlanma :
28.02.2019 20:27


CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Başkan Aday Adayları ile kahvaltıda bir araya gelen İduğ, öneri ve eleştirileri dinledi. Seçim kampanyası sürecinde yürütülecek çalışmalara ilişkin değerlendirme ve işbirliğinin detaylarının da konuşulduğu toplantıda, katkıda bulunan herkese teşekkür eden İduğ, şunları söyledi: “Aday belirleme süreci ve sonrasında Bornova’da güzel bir uzlaşma, birlik ve beraberlik ortamı oluştu. Bu bana ekibime pozitif enerji veriyor. Biz de bu enerjiyi Bornova halkına, Aşkla hizmet olarak aktarmaya hazırız. Sizlerin de desteği ve katkısıyla 1 Nisan’a kadar olan birlikte uyum içinde çalışıp, oy oranlarımızı yüzde 50’nin de üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Bornova’da seçimi almanın ötesinde, oy oranlarımızı daha da yükseğe taşımak için çalışacağız”
Toplantı sonrasında, başkan aday adayları ve ilçe yönetimiyle toplu fotoğraf çektiren Dr. İduğ: “Güç birliğimiz ve dayanışmamızla, Bornova kazanacak” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: