Adil Öksüz’ün kuzeni itirafçı oldu çok kritik bilgiler paylaştı...
FETÖ’nün kriptolu haberleşme ağı ByLock kullandığı için gözaltına alınan örgütün firari sivil imamı Adil Öksüz’ün kuzeni Ali Emre Öksüz, itirafçı oldu. Çok kritik bilgiler paylaşan Öksüz, yurtdışı yasağı getirilerek adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Yayınlanma :
09.11.2019 10:28


Özel bir şirkette çalışan Öksüz’ün ByLock programını Aralık 2014–Ağustos 2015 tarihleri arasında aktif bir şekilde kullanarak 3 bin 816 kez bağlantı yaptığı ortaya çıktı. Sorgusunda itirafçı olan ve çok kritik bilgiler paylaşan Öksüz, yurtdışı yasağı getirilerek adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. FETÖ’nün yapılanması ve mahrem imamları ile ilgili bilgi veren Öksüz’ün, “ByLock’u telefonuma Berat Koşucu yükledi. Berat Koşucu çok samimi arkadaşım. ByLock üzerinden irtibat kuruyordum” dediği öğrenildi. Koşucu, 2010 KPSS sorularının FETÖ tarafından çalınmasının baş şüphelisiydi. Firari Koşucu’nun ABD’de olduğu kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: