Ağaçta 3 gün boyunca mahsur kalan kedi kurtarıldı
Gaziantep'in İslahiye İlçesinde 25 metre yüksekliğindeki ağaca çıkarak 3 gün boyunca mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yayınlanma :
21.02.2019 16:00


Gaziantep'in İslahiye İlçesi Hacı Ali Öztürk Mahallesinde ağaca çıkan kedi mahsur kaldı. Kedi bir türlü aşağı indirilemeyince Senem Şentürk isimli vatandaş Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına haber verdi.
Ekiplerin yaklaşık bir buçuk saat çalışması sonucu ağacın üzerinde kargaların saldırısına uğrayan kedi vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu indirildi.
Öte yandan itfaiye ekiplerinin kedi kurtarma operasyonunu, çevredeki onlarca vatandaş hem izledi hem de cep telefonları ile anı kaydetti. Görevliler tarafından aşağıya indirilen kediye süt bırakılsa da yere bırakılan kedi hızla uzaklaştı.
Ayrıca kurtarılan kedinin sesine çevrede bulunan, birçok kedi gelerek çevrede arama yaptıkları görüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: