AK Parti'de Bir Belediye Başkanı Daha İstifa Etti!
Hem partiden hem de görevinden istifa etti.
Yayınlanma :
04.12.2017 14:28
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, belediye binası önünde ilçe halkına hitap etti. Öztürk, 20 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde göreve seçildiğini aktararak, bazı şer odaklarının hizmetlerinin altını oymaya çalıştığını iddia etti.Belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile de vedalaştığını aktaran Vedat Öztürk, “Caddelerde görüşeceğiz, yine buralardayız. Yurt dışına da kaçmıyorum. Yine buradayım. Bana kumpas kuranların hesabını tek tek soracağım” diye konuştu.
“Vaat ettiğimiz projelerin çoğunluğunu 44 ayda tamamladık”
44 ayda vaat edilen projelerin çoğunluğunu tamamladıklarını ifade eden Öztürk, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçemizde yapılamayanları yapmak ve bunları halkımızın hizmetine sunmak için seçim bildirgemizde vaat ettiğimiz projelerimizi 44 ay gibi kısa bir zaman zarfında çoğunluğunu tamamladık. Belli bir kısmının da çalışmaları devam etmektedir. Biz bu göreve gelirken makam, mevki ve koltuk sevdalısı olmadık. Halkımızın hizmet sevdalısı olduk. Bizler Gökçebey’in gelişmesi, nitelikli bir ilçe olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, bazı şer odakları da boş durmamış hizmetimizin altını oymaya çalışmışlardır” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: