AK PARTİ İZMİR'DE GÖZLER KADIN KOLLARINDA
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından kadın teşkilatında hareketli günler yaşanıyor.
Yayınlanma :
20.03.2018 15:27


ÜÇ İSİM AVANTAJLI
Kadın Kolları İzmir İl Başkanlığı için parti kulislerinde üç isim öne çıkıyor. Bu isimlerden ilki halen İl Sekreterliği görevini yürüten Ayşe Neşe Edebali. Edebali’nin gerek İl Sekreterliği döneminde gerekse de diğer parti görevlerinde yaptığı çalışmalardan dolayı ismi bir adım öne çıkıyor.
Adı geçen bir diğer isim ise halen İl Yöneticiliği yapan Melek Eroğlu. Eroğlu’nun parti içinde sevilen bir isim olması ve uzun yıllardır yönetimde edindiği tecrübeleri avantajı olarak öne çıkıyor.
Son isim ise Konak Belediye Meclis Üyesi olan Ebru Aslıer. Keskin’in selefi olan Özen Kızılırmak’ı başkanlık ettiği Kadın Kolları yönetiminde yer alan Aslıer’in de bu görevi çok istediği konuşuluyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: