• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan CHP''ye yanıt! "İzmir'e 449 milyar TL yatırım yapan bir hükümete eleştiride bulunmadan önce, CHP'li yerel yöneticilerin aynaya bakmaları gerekiyor!"
İZMİR
Yayınlanma: 18 Ocak 2025 - 20:17

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan CHP''ye yanıt! "İzmir'e 449 milyar TL yatırım yapan bir hükümete eleştiride bulunmadan önce, CHP'li yerel yöneticilerin aynaya bakmaları gerekiyor!"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP kanadının hükümet yatırımları ile ilgili eleştirilerine, "CHP’nin siyasetteki yaklaşımı, maalesef bilgiden uzak açıklamalar yapmaktan öteye gidemiyor" dedi.

İZMİR
18 Ocak 2025 - 20:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan CHP''ye yanıt!


AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Halkapınar-Otogar Metro Projesi ve  2. Çevre Yolu Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, "CHP’nin siyasetteki yaklaşımı, maalesef bilgiden uzak açıklamalar yapmaktan öteye gidemiyor. İş bilmiyorlar, kamu yönetiminden anlamıyorlar. 
Bir projeyi tartışırken asıl önemli olan, bedelinden çok yatırım programına alınmış olmasıdır. Geçmişte Konak Tüneli, İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havalimanı, çevre yolları, hastaneler, gençlik merkezleri, stadyumlar ve adalet sarayları gibi İzmir’e değer katan projelerin tamamı, merkezi hükümetimiz tarafından önce yatırım programına alınmış ve ardından başarıyla tamamlanmıştır. Bu süreçte projelerin maliyetinin tartışılmasının hiçbir anlamı yoktur. Memuruna, işçisine bile doğru düzgün ödeme yapamayan sınırlı zekaların bunu anlamasını beklemiyor, meseleyi kamuoyuna anlatıyoruz. Gelelim CHP’nin sürekli gündeme getirdiği Halkapınar-Otogar Metro Projesi’ne. İzmirlilere ve şehre gelen misafirlere reva gördükleri otogarın hali ortadayken, bu konuda bile nasıl bir proje yapacaklarına karar verememiş bir yönetimden bahsediyoruz. Oysa bu proje, hükümetimizin hızla devam ettirdiği İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi’nin son halkasını oluşturmaktadır. Bu nedenle yatırım programına dahil edilmiş, proje hazırlıkları devam etmektedir. Kimse endişe etmesin, hızlı tren projesinin tamamlanmasıyla birlikte bu metro hattı da hizmete açılacaktır. Bir diğer önemli yatırım olan 2. Çevre Yolu Projesi ise yaklaşık 1,5 milyar dolarlık dev bir projedir. Şu ana kadar 25 kurumun görüşü alınmış, ÇED başvurusu yapılmış ve süreç planlandığı şekilde ilerlemektedir. Bu proje, İstanbul-İzmir Otoban'ını tamamlayan ve İzmir’den Denizli’ye kesintisiz bir otoyol kazandıran hükümetimizin vizyon projelerinden biridir. Körfez’i ölüme terk edilen, her yağmurda felaket bölgesine dönen, sokaklarını çöplerin işgal ettiği İzmir’de CHP’li yöneticilere vizyondan bahsedip anlamalarını beklemenin de imkansız olduğunu bilsek de insanlık namına bunu deniyoruz. Şehir Hastanesi’ni tamamlayarak İzmirlilerin hizmetine sunan, TOKİ aracılığıyla İzmir’de 30 bin konut üreten, depremzedeler için kısa sürede 6 bin konut inşa edip teslim eden, son 22 yılda İzmir’e toplamda 449 milyar TL kamu yatırımı yapan bir hükümete eleştiride bulunmadan önce, CHP’li yerel yöneticilerin aynaya bakmaları gerekiyor. Baksınlar ki hayallerini bile göremeyecekleri eser ve hizmetleri gerçekleştiren AK Parti’den ilham alsınlar.
Bitmeyen opera binası, tamamlanamayan Onat Tüneli, depremzedeler için 1 metrekare konut bile üretemeyen, kooperatif skandallarıyla vatandaşların milyarlarca TL’sine mal olan bir yönetimden bahsediyoruz. Tüm bunların ardından yapılan açıklamaları hayretle izliyoruz. Sebebini de biliyoruz! CHP’nin ayyuka çıkan belediye yolsuzlukları, ihale cambazlıkları ve hortumculuk operasyonlarını unutturmak için gösterdikleri bu ucuz muhalefet müsameresine kırık not verip otur sıfır diyoruz."

EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz
Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz
CHP İzmir hukuksuzluğun onuncu gününde de ses yükseltti!
CHP İzmir hukuksuzluğun onuncu gününde de ses yükseltti!
Srebrenitsa Soykırımı Menemen'de unutulmadı
Srebrenitsa Soykırımı Menemen'de unutulmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden “Kentsel Dönüşüm Durdu” İddialarına Yalanlama
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden “Kentsel Dönüşüm Durdu” İddialarına Yalanlama
Son Haberler
TİKA Başkanlığına Abdullah Eren atandı
TİKA Başkanlığına Abdullah Eren atandı
Özgür Özel’e jet soruşturmaya CHP’li isimlerden sert tepki
Özgür Özel’e jet soruşturmaya CHP’li isimlerden sert tepki
MHP'li Feti Yıldız 'terörsüz Türkiye' sürecinin yeni adını koydu: 'Devlet Bahçeli modeli oluştu'
MHP'li Feti Yıldız 'terörsüz Türkiye' sürecinin yeni adını koydu:...
Özgür Özel hakkında “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçundan re’sen soruşturma başlatıldı
Özgür Özel hakkında “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma”...
CHP'nin
CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin bugünkü adresi...
Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu
Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım