AK Partili Eski Başkan Gözaltında Eski Vekil Kayıp
Eski AK Parti milletvekili FETÖ iddiasıyla aranıyor!
Yayınlanma :
17.08.2016 20:24


Başkan gözaltında eski vekil kayıp
2009-2014 yılları arasında Erzurum AK Parti il başkanlığı yapmış olan Murat Kılıç gözaltına alınırken AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ise bulunamadı. Aksak'ın aranılmasına devam edilirken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Başsavcılığından verilen talimat doğrultusunda Murat Kılıç ve kardeşi Mesut Kılıç da gözaltına alındı.
Demokrasi Nöbetleri'ne katılmış
İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da ve Erzurum'da düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılan işadamı Murat Kılıç ve kardeşinin sorgusu devam ederken, polis ekipleri 23 ve 24. dönem AK Parti Erzurum Milletvekilliği görevini yapan Muhyettin Aksak'ı aramaya devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: