AK Partili Muş: Abdulhamit Gül hükümetle uyumlu bir bakan, bu tartışmaları ortaya atan CHP'ye yakın medya organlarıdır
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün odağında olduğu 'FETÖ ile mücadele' tartışmalarıyla ilgili olarak "Bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır" dedi.
Yayınlanma :
23.09.2019 14:46


Gül için "Hükümet ile uyumlu bir bakanımız. Büyük bir özveri ile hareket etmektedir" ifadesini kullanan Muş, şöyle devam etti:
"Pek çok tartışma yapılıyor. Fakat bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır. Dolayısıyla bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır."
Muş ayrıca, "Abdulhamit Bey'in konuşmalarını farklı mecralara çeken bakanın kendisi değildir" görüşünü dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: