Ak pelikanların gökyüzündeki dansı havadan görüntülendi
Ak pelikanların göç yolları ve konaklama yerleri arasında bulunan Bursa’nın Karacabey ilçesinin semaları kuşların dansına sahne oldu. Uluaabat Gölü’nün üstünde toplanan binlerce pelikanın gökyüzü şovu havadan da görüntülendi.
Yayınlanma :
05.05.2021 21:44


Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Avrupa Leylek Köyü Eskikaraağaç’ın sadece leylekleriyle değil, tüm kuşlarıyla güzel olduğunu vurgulayarak, “Bu çerçevede Uluabat Gölü’nün kıyısındaki Eskikaraağaç Mahalle’mizdeki bu alanı doğal bir kuş cenneti olarak da geliştirmek istiyoruz. Az öncede gördüğünüz gibi pelikanların buradan uçuşunu keyifle izledik. Eskikaraağaç sadece leylekleriyle değil, farklı kuş ve canlı türleri ile de anılacaktır. Bizde Karacabey Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, vatandaşlarımıza, doğa ve hayvan sevgisini yerleştirmek için bu tür faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: