Akit yazarı Dilipak’tan Cumhuriyet Bayramı yazısı: Ne cumhuriyet kalacak ne demokrasi
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhuriyet Bayramı’nda, “Ne cumhuriyet kalacak, ne demokrasi” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Yayınlanma :
29.10.2020 12:30


“Kemalistler ‘on yılda on beş milyon genç yarattık her yaştan’ diyorlardı. Şimdi bu ‘Yeni Malthusçu’ taife, on yılda milyarca insan öldürecekler ya da kısırlaştırarak nesillerin üremesini engelleyecekler, her yaştan ve milyonlarca ‘yeni insan’ üretecekler her yaştan!” ifadelerini kullanan Dilipak, devamında şunları kaydetti: “Veladet kandilini, Macron’un önderliğinde Resulullah’a saldırılarla, Cumhuriyet Bayramı’nı terör saldırıları ve Covid, 5G, Greet Reset ve Yeni Normal dönemin gölgesinde kutluyoruz.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: