• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Ali Babacan'dan AK Parti'ye geçiş yanıtı: DEVA Partisi'nde böyle bir şey yok, olmaz da
SİYASET
Yayınlanma: 24 Aralık 2024 - 00:49

Ali Babacan'dan AK Parti'ye geçiş yanıtı: DEVA Partisi'nde böyle bir şey yok, olmaz da

"Kendi ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda bildiğimiz istikamette yürüyoruz"

SİYASET
24 Aralık 2024 - 00:49
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ali Babacan'dan AK Parti'ye geçiş yanıtı: DEVA Partisi'nde böyle bir şey yok, olmaz da
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında AK Parti'ye katılıp katılmayacağı sorusuna, "Bizde böyle bir şey yok. DEVA Partisi'nde böyle bir şey yok, olmaz da. Yani anlamsız şeyleri konuşup insanların kafasını karıştırmamızın da anlamı yok. DEVA Partisi olarak biz sapasağlam yerimizde duruyoruz ve kendi ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda bildiğimiz istikamette yürüyoruz" yanıtını verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İlke TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Babacan, AK Parti'ye katılıp katılmayacağı sorusuna şu yanıtı verdi:

"Varsayımlarla konuşmak bence insanların kafasını da karıştırıyor. Eğer AK Parti şöyle olursa, eğer Sayın Erdoğan böyle yaparsa... Yıllardır beraber çalıştığımız insanlarla olmadı, olmuyor işte. Zaten olmadığı için ayrıldık. Şimdi ne değişti de olacak ki geri döneceksiniz yani? Değil mi? Ne değişti de? Bir irade beyanım var. Bırakın adımı, iradenin beyanı bile yok. Yani hasbelkader... Hani Suriye'de... Doğru işler oldu, bak doğru işlerde sonuç verdi. İyi de AK Parti'nin Suriye politikası değişmedi ki. AK Parti'nin Suriye politikası bir değişiklik yok. Yani hatta ne diyorlar? Bak haklıymışız diyorlar değil mi? AK Parti'nin Suriye politikasında da bir değişiklik yok. Doğruydu yanlıştı aynı mesele.

'DEVA Partisi olarak biz sapasağlam yerimizde duruyoruz'

Yani orada gerçekten göçü önlemek için bizim orada askeri birlik bulundurmamız, rejimin zulmüne karşı Suriyelileri sadece Türkiye'ye alarak değil orada korumamız bunlar doğru işler bakın. Diyorum ya iktidarın doğru yaptıklarının hakkını teslim ederim ama oralarda bir değişiklik yok. Yani Suriye'de yeni bir durum var diye ya tekrar AK Parti'ye dönebilir miyiz falan? Bizde böyle bir şey yok. DEVA Partisi'nde böyle bir şey yok, olmaz da yani. Çünkü bir sürü politika alanı var ve politika alanlarında asıl bizim ayrılma sebebimiz olan kök sebepler olduğu gibi duruyor. Orada bir düzeltme niyeti de yok yani. Önce bir niyeti görmemiz lazım. Arkasından da somut adımlar görmemiz lazım ki... Ya bir şeyler değişiyor mu acaba diyebilirim. Bunun hiç izi bile yok şu anda. Yani dolayısıyla bunların hiç konuşmanın anlamı da yok. Yani anlamsız şeyleri konuşup insanların kafasını karıştırmamızın da anlamı yok.

Yani DEVA Partisi olarak biz sapasağlam yerimizde duruyoruz ve kendi ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda bildiğimiz istikamette yürüyoruz. Bizim istikametimiz çok net. Yani kafamız karışık falan değil. Net bir istikamette yürüyoruz. Çünkü er ya da geç hak yerini bulur. Er ya da geç doğru hedefine ulaşır. Bizim inancımız bu."

 

EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili İnan: “Terörsüz Türkiye’yi 15 Temmuz’dan ayrı düşünemeyiz”
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili İnan: “Terörsüz Türkiye’yi 15 Temmuz’dan ayrı düşünemeyiz”
CHP'nin 15 Temmuz anmasında protokol krizi
CHP'nin 15 Temmuz anmasında protokol krizi
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da paylaşıldı”
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da paylaşıldı”
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
Son Haberler
İzmir'de Belediye Yolsuzluğu: 56 Kişi Hakkında Dava Açıldı
İzmir'de Belediye Yolsuzluğu: 56 Kişi Hakkında Dava Açıldı
Özgür Özel: Erdoğan bu haftasonu, Mehmet Şimşek'le fotoğrafı olan, Aziz İhsan Aktaş'la irtibatlı adamın otelinde kamp yaptı
Özgür Özel: Erdoğan bu haftasonu, Mehmet Şimşek'le fotoğrafı olan,...
TBMM Genel Kurulu’nda 5 HSK üyesi için yapılan seçim, Anayasa Mahkemesi gündeminde
TBMM Genel Kurulu’nda 5 HSK üyesi için yapılan seçim, Anayasa Mahkemesi...
Özel sektörün yurt dışına kredi borcu 18,1 milyar dolar arttı
Özel sektörün yurt dışına kredi borcu 18,1 milyar dolar arttı
Tekirdağ'da çıkan orman yangını Çanakkale'ye sıçradı
Tekirdağ'da çıkan orman yangını Çanakkale'ye sıçradı
O ilçe Çeşme'yi bile solladı!: Gidenler geri dönmüyor!
O ilçe Çeşme'yi bile solladı!: Gidenler geri dönmüyor!

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım