ALİAĞA’YI ZİYARET EDEN MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT KOÇ: MİLLETİMİZE HİZMET BOYNUMUZUN BORCU
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, TBMM’deki yemin töreni sonrası ikinci ziyaretini Aliağa ilçesine yaptı. Ankara’da olmadığı zamanlarda halkın içinde olacağını yineleyen Koç “Bana verdiğiniz vekaleti, sizler için en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın. Cenab-ı Allah bu tende bu canı tuttuğu müddetçe, milletimiz için nasıl çalışılması gerekiyorsa o şekilde çalışacağım.” dedi.
Yayınlanma :
05.07.2015 20:39


ESNAF BAŞKAN ACAR’DAN MEMNUN
Daha sonra çarşı ziyareti yaparak esnaflarla bir araya Murat Koç “Vekil olduktan sonra geleceğim demiştim, sözümde durdum ve sizlerin arasındayım” dedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için çalışma yapacaklarını ifade eden Murat Koç “Aliağa İzmir’in incisi durumuna gelecektir. Genç ve çalışkan bir başkanımız var, ilçenin kısa sürede kalkınacağından şüphem yok” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’dan ve hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.
MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN 2000 KİŞİLİK İFATAR
Esnaf ziyaretinin ardından MHP Aliağa İlçe Teşkilatının Aliağa Meydanda düzenlediği iftara da katılan Murat Koç, masaları tek tek dolaşarak seçimde verdikleri destekler sebebiyle teşekkür etti. MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın da aralarında bulunduğu yakalaşık 2000 bin kişinin katıldığı iftarda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten söz eden Murat Koç, İzmir’e ve İzmirliye hizmet için verdiği sözün arkasında olduğunu belirterek “İçinizden gelen bir kardeşiniz olarak vekaletin ne demek olduğunu biliyorum. Bana verdiğiniz vekaleti, sizler için en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın. Cenab-ı Allah bu tende bu canı tuttuğu müddetçe, Aliağa için, İzmir için, milletimiz için nasıl çalışılması gerekiyorsa o şekilde çalışacağım. Bizleri burada bir araya getiren Aliağa İlçe Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepinizin ramazanınızı kutluyorum Allaha emanet olun” dedi. İftar programı konuşmaların ardından sema gösterileriyle devam etti.
KİMLER KATILDI:
MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP İl Başkan Yrd. Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İzmir Milletvekili Adayı Dr. Yalçın Koçyiğit, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla, MHP Dikili İlçe Başkanı Mehmet Aslan, MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, MHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur, MHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: