Alkollü sürücüyü beton duba durdurdu
Denizli’de park halindeki araca çarparak kaçan alkollü sürücüyü birkaç sokak ötede çarptığı beton duba durdurdu. Polis tarafından gözaltına alınan ve 412 promil alkollü olduğu ortaya çıkan sürücünün dubaya çarptıktan sonra kazalı otomobille tekrar kaçmaya çalışması ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Yayınlanma :
10.02.2020 05:37


Otomobilin bagajından mutfak tüpleri çıktı
Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis ekipleri peşine düştükleri şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Birkaç dakika içinde yaşanan olayda gözaltına alınan Yusuf K.T.’nin yapılan kontrollerde 412 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Alkollü sürücünün beton dubaya çarpması, kaçmaya çalışması ve polis tarafından gözaltına alınma anları ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, alkollü bir şekilde araç kullandığı için Yusuf K.T.’ye cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Öte yandan, otomobilin bagaj kısmından 3 adet mutfak tüpünün çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: