Amedsporlu Mansur Çalar'a ömür boyu men cezası
Amedspor'un Sakaryaspor karşılaşmasında rakiplerini kesici aletle yaralayan Amedsporlu Mansur Çalar, PFDK kararıyla müsabakalardan ömür boyu men cezası aldı.
Yayınlanma :
07.03.2019 16:35


TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler’de forma giyen Mansur Çalar, Sakaryaspor maçında rakiplerine yönelik saldırısı nedeniyle ömür boyu men cezası aldı.
Geçtiğimiz hafta oynanan Amedspor-Sakaryaspor karşılaşmasında konuk ekibin futbolcularının jilet ile yaralandığı iddia edilirken, Amedspor oyuncularının elinde kesici ve delici bir alet olmadığını ve taraftarlarının tahrik edildiğini öne sürmüştü.
Polis, Sakaryasporlu futbolcuların şikayeti sonrası olay hakkında soruşturma başlatmıştı.
Konuyla ilgili olarak PFDK’dan şu açıklama yapıldı;
“AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü sporcusu MANSUR ÇALAR’ın, rakip takım sporcularına yönelik saldırıları nedeniyle FDT’nin 4/2, 44/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca 4 YIL MÜSABAKALARDAN MEN ve 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, üç yılı aşan ceza bakımından FDT’NİN 95/1. Maddesi uyarınca SÜREKLİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: