Fenerbahçe adım adım seçime! 9950 imza teslim edildi...

TAKİP ET

Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul yapılabilmesi için toplanan imzalar, sarı-lacivertli kulübün divan başkanlığına teslim edildi. Toplamda 9950 imza, Fenerbahçe divan başkanlığına teslim edildi. Olağanüstü seçimli kongre yapılabilmesi için 10 bin imza gerekiyor.

Fenerbahçe'de olağanüstü seçimli kongre yapılması için toplanan imzalar kulübe teslim edildi. Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği tarafından Ülker Stadı'nda imza tesliminin ardından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"10 bini aşkın imzayı teslim ettik divan başkanlığına. Kulüp üyelerimizin iradesini temsil eden imzaları divan başkanına teslim ettim. 9 bin 700, 250'de kulüpte olduğunu varsayıyoruz. 10 bini aşkın bir imza. Belki içinde ayıklamalar yapılabilir. Bu imza noter kanalıyla toplanan, gerçek Fenerbahçe üyelerinin imzalarıdır. Onlara teşekkür ediyoruz. Onların gösterdiği iradeye, kulübün alacağı kararı beklemek durumundayız. Bir an önce kongre kararı alıp güven tazelemelidir. Anayasamız olan tüzüğün verdiği yetkiyi kullanarak bu imzalar toplandı. Kulüp de imzalara bir cevap verecektir. Bunca insanın koşa koşa imza vermesi çok önemli. Kulüp 7 yıldır bize göre çok kötü yönetiliyor. Bu yönetimin değişmesi için yapılmıştır. Hayırlı olsun kulübümüze. İmza verene de vermeyene de çok teşekkür ederiz."

Kulübün teslim aldığı imzaların başvuru uygunluğunu kontrol ettikten sonra geçerli imza sayısı ve buna bağlı tüzüğe dair kararı açıklaması bekleniyor.