Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Genel Kurulu Gerçekleşti

TAKİP ET

Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Olağan Genel Kurulu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü Dernek Binasında gerçekleşti. Tek listenin yer aldığı seçimde mevcut Başkan Nazlı Kayı’nın “Mülkiye için Hep Birlikte” Grubu tekrar seçildi.
Nazlı Kayı’ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Tayfun Şenol, Levent Özkardeş, Ali Şahin Akbulut ve Yusuf Ozan Yıldız görev alıyor. Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Başkanı Nazlı Kayı, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada “Mülkiye dayanışmasını artırmak için birlik ve beraberlik anlayışıyla çalışan genç ve dinamik kadromuzla iki yıldır Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi yönetimini onur ve gururla yürütmekteyiz. Toplumsal sorunlara sahip çıkan, çevreye duyarlı, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıktık. Yeni dönemde de Mülkiye değerleriyle kent yaşamına katkı sağlayan; bilimin, sanatın, kültürün daha da öne çıktığı; öğrencilerine ve mezunlarına destek olan; duayen Mülkiyeli büyüklerimizin tecrübeleriyle genç Mülkiyeli mezunlarımızın enerjisini bir araya getirmeyi hedefleyen katılımcı projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Pandemi koşullarına rağmen çok yoğun ve verimli iki yıl geçirdik. Bunu da yola çıkarken söylediğimiz gibi “Hep Birlikte” yaptık. Bu süreçte sizlerden çok olumlu geri bildirimler ve destekler aldık. Sizden aldığımız bu güçle bir dönem daha “Hep Birlikte” diyoruz. Tüm Mülkiyeliler ve Mülkiye dostlarına bu güzel enerjileri ve destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Atabey Sarıtosun, Sedef Kaya, Erdem Mağara, Demet Karakaş ve Neslihan Uyanık olurken; Denetim Kurulu Asil Üyeler Murat Koğacıoğlu, Nilgün Eser, Barış Uludağ’dan, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Sunay Çatori, Seniye Nazik Işık ve Asena Gülmez’den oluştu.