Galatasaray ve Fenerbahçe derbi öncesi antrenman yaptı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Pazartesi günü oynanacak dev maç için iki takım da hazırlıklarına başladı.

Ligin en kritik karşılaşmalarından biri olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yaklaşırken, iki ezeli rakip de sahada tempoyu yükseltti. Sarı-kırmızılılar Kemerburgaz'da, sarı-lacivertliler ise Samandıra'da teknik ekiplerin gözetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Okan Buruk yönetimindeki idmanda turnuva heyecanı

Galatasaray'ın Metin Oktay Tesisleri'ndeki seansı dinamik ısınma hareketleriyle start aldı. Teknik direktör Okan Buruk'un yönettiği antrenmanda futbolcular, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Topa sahip olma odaklı bölümün ardından dört takımlı bir turnuva düzenlendi ve çift kale maçla idman tamamlandı. Galatasaray, hazırlık sürecine yarın devam edecek.

İsmail Kartal'dan salonda core ve sahada koordinasyon vurgusu

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma, teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde gerçekleşti. Antrenman, oyuncuların salon içindeki core kuvvet egzersizleriyle başladı. Sahaya geçen sarı-lacivertli ekip; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerini uyguladı. Pas organizasyonlarının ardından dar alanda çift kale maçlarla yoğunlaşan idman sona erdi. Fenerbahçe de derbi hazırlıklarını yarın sürdürecek.

İLGİLİ HABERLER