Ankara Valiliği'nden seferberlik iddialarına ilişkin açıklama!
Ankara Valiliği sosyal medyada hızla yayılan "Ankara'da seferberlik başladı" iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada yapılan işlemin rutin olduğu belirtildi.
Yayınlanma :
17.12.2016 01:37


4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanlığı'nın 7 Eylül 2016 tarihli talebi üzerine, Çankaya ilçesi Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyonu’nun karar aldığı söylendi.
Bu kararda, "Seferberlik ilan edildiği takdirde, ordunun taşınır, taşınmaz ve diğer ihtiyaçların nereden ve nasıl karşılanacağına ilişkin planlama yapılmıştır"denildi.
Tartışma bazı otellere yazı gitmesiyle başlamıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: