Babacan'ın Partisi Ay Sonuna kaldı
Kuruluş tarihi üzerine sıkça spekülasyon yapılan ve kamuoyunda "Babacan'ın Partisi" olarak bilinen yeni partinin kuruluşunun Ocak ayının sonuna kaldığı ileri sürüldü. Partinin baskılara rağmen kadro sıkıntısı çekmediği siyaset olarak geniş yelpazeden isimlerden kurucular kurulu ile yola çıkacağı öğrenildi.
Yayınlanma :
15.01.2020 22:25


KURUCULAR KURULU İÇİN 2 KRİTER
Partinin kurucular kurulu ile ilgili ince elenip sık dokunulduğu konuşulan iddialara göre Ali Babacan'ın tüm kesimlerle çalışmayı planladığı; temsilde ise "iş ve siyaset dünyasındaki başarı ve liyakat ile dürüst olmak" kriterlerine göre isimlerle kurucular kurulunu oluşturacağı öğrenildi.
HAYRÜNİSA GÜL YOK
Öte yandan kamuoyunda konuşulan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül'ün kurucular kurulunda yer alacağı ve bu konuda baskının olduğu iddiaları da partili kaynaklarca yalanlandığı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: