BALÇOVA’DA TAŞERON SENDİKALI OLDU
Balçova Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramına yakışır bir karara imza attı. Belediye bünyesindeki kadrolu işçi ve memurdan sonra şimdi de tüm taşeron işçiler sendikalı oldu
Yayınlanma :
30.04.2015 09:32


Sendikanın yetki belgesi aldıktan sonra sürecin toplu iş sözleşmesi kısmına geçileceğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz taşeron olan personelimize piyasa şartlarının çok üstünde ücret veriyorduk. Ancak her işçinin sendikal hakkının olmasına inanıyoruz. Daha önce kadrolu tüm işçilerimiz ve memurlarımız bizlerin girişimi ile sendikalı olmuştu. Personel sosyal ve sendikalı haklarını alınca bu hizmete de yansıyor. Bizim amacımız da Balçova Halkı’na en iyi hizmeti vermek. Ayrıca bu örgütlenmenin 1 Mayıs İşçi Bayramına denk gelmesini ve Türkiye’de bir ilk olmasını da İşçi Sınıfının kazandığı haklar açısından çok anlamlı buluyorum. ” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: