Balçova’dan Dost Eli
Balçova Belediyesi, evleri kaza sonucu yanarak kullanılmaz hale gelen ailelere dost elini uzatarak farklı bir belediyecilik yapıyor. Başkan Çalkaya göreve geldiğinden beri 20 ailenin yanan evlerini ve ev eşyalarını yenilediklerini ifade etti.
Yayınlanma :
06.09.2017 10:31


Göreve geldiklerinden bu yana 20 ev yangınında ailelere destek olduklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, ““İnsanın evinin yanması, kullanılmaz hale gelmesi çok zor bir durum. Biz yasal yetkilerimizi sonuna kadar kullanarak zor durumdaki vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Bu ailelerimizin de evlerinin bakım, tadilat ve elektrik işlerini ekiplerimiz hemen yapıyor. Ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için de Semtevimiz ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz çalışıyor. Vatandaşımız en kısa sürede evinde oturmaya başlıyor” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: