Balçovalı Engelli Çocuklar Doğal Yaşam Parkını gezdi
Yayınlanma :
10.12.2021 11:53


Balçova Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında bir haftadır farklı etkinlikler düzenliyor. Düzenlenen faaliyet ve etkinliklerde Engelli bireylerin haklarını ve toplumsal etkinliklerinin artırılması ön planda tutuluyor. Bu etkinlikler çerçevesinde Balçovalı Engelli çocuklar ve aileleri dün İzmir Büyükşehir Belediyesi Sasalı Doğal Yaşam Parkına götürüldü.
Otobüsler ve Engelli Nakil aracıyla Yaşam Parkına götürülen çocuklar ve aileleri daha önce televizyon ekranlarından izledikleri yaban hayvanlarını doğal yaşam alanlarında yakından görme fırsatı yakaladı. Bu benzer etkinlikleri yıl boyunca yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Engelli bireylerin haklarını tam olarak alabilmeleri için toplumsal duyarlılık çok önemli. Bu duyarlılığın artması için de engelli vatandaşlarımızın hayatın içinde daha aktif olması gerekiyor dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: