Başkanlar İzmir’e müjdeyle döndü; Kiraz Devlet Hastanesi için ihale süreci başlıyor!
AK Partili Belediye Başkanları Ankara’ya giderek bakanları ziyaret etti. Ziyaretten Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 75 yatak kapasiteli hastanenin ihale sürecine başlanacağı müjdesi ile İzmir’e döndü.
Yayınlanma :
09.10.2019 23:00


SEVİLCAN GÜNAY- GERÇEK HABERCİ- AK Partili Belediye Başkanları ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ankara’ya giderek; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Başkanlar projelerini anlatarak, bakanlardan bu projelerine destek istedi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla yaptığı görüşme sonrası Gerçek Haberci’ye yaptığı açıklamada ilçede yapılması planlanan 75 Yataklı Devlet Hastahanesi ve İğdeli Mahallesine yapılacak olan 112 İstasyonu için çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini yakın zamanda ihale sürecinde olacağının müjdesini verdi.
Selçuk, Kiraz’a gelecek
Başkan Özçınar, ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u, Kiraz’a davet ettiğini ve yakın zamanda ilçeyi ziyaret sözü aldığını aktardı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: