Bayraklı Ata’sını Andı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde Bayraklı’da düzenlenen törenle anıldı. Karabağ, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarında Atatürk ve tüm şehitlerimiz için dökülen lokmaları vatandaşlara dağıttı.
Yayınlanma :
10.11.2016 15:19


Lokma Döküldü
Bayraklı Belediyesi her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Sevgi Yolu, Gümüşpala heykel, Çay Mahallesi Sancak Cami, Migros ve Çınar Kafe’nin önünde Atatürk ve tüm şehitlerimiz için lokma döktürdü. Başkan Karabağ, vatandaşlara lokma ikram etti. Karabağ, Atatürk'ü sevgi, minnet ve özlemle andıklarını belirterek, Atatürk'ü her gün anıyor ve arıyoruz. Bundan sonra da anmaya devam edeceğiz. Atatürk yolundan çıktığımız zaman başımız belaya giriyor. Onun yolundan asla sapmayacağız dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: