BAYRAKLI’DA BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ
Bayraklı Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi “Bayram’da çocukların yüzü gülsün” projesi kapsamında 14 çocuğa bayramlık kıyafetler hediye etti. Bayramlıklarına kavuşan çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.
Yayınlanma :
15.07.2015 07:50


YÜZLERİNİN GÜLMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dar gelirli ailelerin ve onların çocukların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Belediye olarak bütçemizde dar gelirli vatandaşlarımız için önemli bir pay ayırdık. Dar gelirli ailelerin başarılı çocuklarına burs veriyoruz. Ramazan Bayramı öncesi 14 çocuğumuza bayramlıklarını hediye ettik. Bazılarının hayallerini gerçekleştirdik. Onlarının yüzlerinin gülmesi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: