Bayraklılı çocuklar doğal yaşam parkını gezdi
Bayraklı Belediyesi’nde açılan kurslara katılan ve ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplerdeki sporcu çocuklar Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi. Vahşi hayvanları doğal ortamlarında görme imkânı bulan çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, veliler de çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi.
Yayınlanma :
14.07.2018 10:37


"ÇOCUKLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK"
Sporla uğraşan 7’den 70’e herkese destek verdiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Çocuklar bizim geleceğimiz. Her şey onların daha iyi şartlarda yetişip, faydalı birer birey olmaları için. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bayraklı'daki amatör spor kulüplerinde ve bünyemizde kurs gören tüm sporcularımızın bu tür etkinliklerle sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyoruz. Onların mutluluğu ve başarısı bizim için önemli" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: