BELGEM ile Gelen TEOG Başarısı
Bornova Belediyesi’nin öğrenci desteğiyle istedikleri liseyi kazandılar.
Yayınlanma :
24.07.2017 10:11


Bornova Belediyesi BELGEM Dershanesi, öğrencilerini hayallerine bir adım daha yaklaştırdı. 2017 TEOG sonuçlarına göre BELGEM’de TEOG kursuna katılan 19 öğrenci 500-490, 70 öğrenci 489-480, 76 öğrenci 479-470, 131 öğrenci ise 469-450 puan alarak liseye yerleşmeye hak kazandı.
Ayrıca 14 öğrenci Bornova’da eğitim gören 8.sınıf öğrencileri arasında ilk 100’e girdi. İlk 200’de 37, ilk 500’de 140, ilk 1000’de 320, ilk 2000’de 550, ilk 3000’de 730 BELGEM öğrencisi yer aldı. BELGEM’de tüm dersler ayrıca da kitaplar Bornova Belediyesi’nce öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, geleceğe hazırlanan gençlere BELGEM aracılığıyla destek olduklarını belirterek, “Gençler iyi birer meslek sahibi olmak için çaba gösterirken, ülkemizin geleceği için de çalışıyorlar. Biz de Bornova Belediyesi olarak hem çocuklarımızın ve gençlerimizin bu mücadelesine hem de ülkemizin daha güzel bir geleceğe yürümesine katkıda bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimizi başarıları nedeniyle kutluyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: