Bileklik Örüp Sattılar, Tekerlekli Sandalye Aldılar
Bornova Belediyesi’ne Bağlı Yakaköy Mahallesi’nde bulunan Yaka Şengül Mustafa Karaca İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, örnek bir duyarlılık gösterdi. Bileklik örerek satan minikler kendi aralarında düzenledikleri kermesten de elde ettikleri gelirle manuel tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi birine verilmek üzere Bornova Belediyesi’ne teslim etti.
Yayınlanma :
21.12.2016 11:50


Öğretmenleri Gözde Seçme’nin desteğiyle para kazanan minikler manuel tekerlekli sandalye aldı. Sosyal sorumluluk örneği gösteren öğrenciler, sandalyeyi ihitiyaç sahibi birine verilmek üzere Bornova Belediyesi’ne teslim etti.
Bornova Belediyesi Öncülük Ediyor
Tüm yurttaşların yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen Bornova Belediyesi engelliler için özel projeler üretiyor. İlçedeki tüm sokak ve çocuk oyun alanları engellilerin rahatça kullanacağı şekilde düzenlenirken engelli bireylerin sosyal hayatın içinde yer alabilmeleri için de birçok proje de hayata geçirildi. Belediye, yoksul ve dar gelirli engelli bireylerin, sokağa çıkarak sosyal hayata katılmaları amacıyla akülü tekerlekli sandalye ve manuel tekerlekli sandalye yardımı yapıyor. 2014 yılından bu yana 229 akülü ve manuel sandalye dağıtımı yapıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: