BUCA 365 GÜN ÇİÇEK AÇACAK
Buca’da Buca Belediyesi parklar için çiçek üretimine başladı. Belediye, Park Bahçeler Müdürlüğü alanına kurduğu 700 metrekarelik sera, gölgelik, ve toprak depolama alanlarında yılın 365 günü kent dokusuna renk katacak mevsimlik çiçek yetiştirecek.
Yayınlanma :
21.12.2015 09:06


Park Bahçeler Müdürlüğü fidanlığına düzenlenen toplam 700 metrekarelik seranın 100 metrekarelik alanında soğuğa dayanıksız petunya, melanpodyum, begonya ve ateş çiçeği gibi yazlık çiçekler yetiştirilirken, 300 metrekarelik gölgelik alanda ise aslanağzı, portakal nergisi, çin karanfili ve hercai menekşe gibi kışlık çiçekler yetiştirilecek.
Yine müdürlük alanına yapılan 300 metrekarelik toprak depolama alanında da parklarda çiçek dikiminde kullanılan bahçe toprağı, kışın yağışlı havasından korunacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: