

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kurban bayramı dolayısıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan yardımcılarıyla birlikte sabahın erken saatlerinde idari binadaki birimleri gezen Başkan Kılıç, pandemi süreci nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bayramlaştı.
Tüm çalışanlarından bayram süresince virüsten korunma kurallarını azami özen göstermeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Kılıç’ın ikinci adresi Temizlik ve Fen İşleri şantiyeleri oldu. İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Kılıç, “Umut ediyorum, bu zorluklardan, bu sıkıntılardan kurtulacağız. Bizleri yine yalnız bırakmayan işçi ve emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bucamız sizlerin emeği ve özverili hizmetleri ile gelişiyor ve güzelleşiyor. Sizler gibi iyi ve donanımlı çalışanlarla görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: