BUCA’NIN ATIK AVCILARI İŞ BAŞINDA
Buca Belediyesi, ambalaj atıklarının kaynağında toplanarak ekonomiye tekrar kazandırılması için ilçe genelinde geri dönüşüm çalışmalarına başladı. Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, konutlara mekan içi geri dönüşüm kutusu dağıtıp, özellikle projenin yapı taşı olan kadınlarla bilgilendirme görüşmeleri yapıyor.
Yayınlanma :
19.08.2015 11:10


Pilot bölge olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan proje ile atıkların evlerden başlayarak ayrıştırılması hedefleniyor.Biriken ambalaj atıkları her gün saat 19.00 ve 21.00 arası yetkili ekipler tarafından apartmanlardan toplanacak.
Projede etkin rol üstlenen kadınlar ise geri dönüşüm konusundaki çalışmalarından dolayı Buca Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Milli servetimizi ekonomiye tekrar kazandırdıkları ve daha temiz bir çevre konusunda bizleri bilgilendirdikleri için belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz” diye duygularını dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: