BUCALI ÇOCUKLAR BARIŞIN RESMİNİ ÇİZDİ
1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Bucalı minikler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte barışın resmini çizdi, güvercin uçurdu. Başkan Piriştina ile çocukların boyadığı 10 metrelik barış resmi Belediye Hizmet binasına asıldı. 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da Buca Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen ilçe belediyeler omuz omuza verip barış simgesi oluşturdu.
Yayınlanma :
02.09.2015 11:18


FUARDA BARIŞ ÇEMBERİ
Dünyaya bir barış mesajı da ülkemizin en eski fuarı İzmir Enternasyonal Fuarından verildi. Buca Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen Bornova, Karşıyaka, Konak , Bayraklı , Gaziemir, Dikili ve Ankara Yenimahalle Belediyesi,” kardeşlik İzmir’den Dünyaya yayılsın” diyerek omuz omuza verdi, fuar alanında barışın simgesini oluşturdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: