ByLock'tan Hüküm Giyen AKP'li Eski Vekile Tahliye: Sadece CHP’li İnce Ziyaret Etti
‘ByLock’ kullandığı gerekçesiyle ‘FETÖ üyeliği’nden altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılan AKP’li eski vekil Şükrü Önder, Kandıra Cezaevi’nden tahliye edildi.
Yayınlanma :
29.12.2017 17:43


Listenin kentlere gönderilmesinin ardından tahliye haberleri gelmeye devam ediyor.
Emekli emniyet müdürü Önder, 2002-2007 yılları arasında AKP’den Yalova milletvekili olarak Meclis’e girmişti.
Önder, ‘ByLock’ kullandığının tespit edilmesi üzerine 22 Haziran 2017 tarihinde tutuklanmış, davanın 29 Kasım 2017 tarihindeki karar duruşmasında ‘terör örgütüne üye olmak’ suçundan altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
‘İnce’ye çok teşekkür ediyorum’
Önder tahliye sonrası gazetecilere, “Bir yanlışlık olduğunu zaten düşünüyordum. Yanlışlık düzeltildi, ben o kanaatteyim. Ama benim gibi gadre uğrayan bir sürü insan var” dedi.
İlk ve tek ziyaretçisinin CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin olduğunu vurgulayan Önder şunları söyledi: “Beni destekleyen bu olayda olumlu tavır koyan bir sürü hemşehrimiz var. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum ama öncelikle ve özellikle Muharrem İnce’ye çok teşekkür ediyorum. İlk ziyaretime gelen kişi oldu. Hatta; ilk ve son ziyaretçi diyelim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”
Diken
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: