ÇAĞRI MERKEZİ’NDE GÜLEN YÜZLER GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Çağrı Merkezi’nde çalışan gülen yüzleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Yayınlanma :
13.03.2016 09:37


İlk üç ayda çalışan sayısı 178
Başkan Badem; “İlk açıldığında salonun yarısı doluyken şimdi salona sığılmadığını, gittikçe büyüdüğünü görüyorum. İlk üç ay içinde 178 kişiye iş imkanı sağlayan çağrı merkezimiz 1 Nisan itibariyle 218 kişinin ekmek kapısı olacak. Bu sayı ilk altı ay içerisinde 400’ü bulacak. Ödemiş’in pırıl pırıl gençlerini, gülen yüzlerini burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Kent ekonomisi ve tanıtımına katkı sağlanıyor
İlçemizdeki gençlere iş imkanı sağlayan Çağrı Merkezi aynı zamanda kent ekonomisine katkı sağlamaktadır. Çağrı Merkezi’nde çalışanlar kazançlarıyla Ödemişli esnaftan yaptıkları alışverişle kent ekonomisinde katkıda bulunmaktadırlar. Çağrı Merkezi ile çalışan firmaların da ilçemize gelmesi, bölgemizin tarihi ve doğa güzelliklerini görmesi turizm açısından ve kent tanıtımı açısından katkı sağlayacaktır.
Bakan Binali Yıldırım’a teşekkür
Bölgeye yaptığı yatırımlar ve desteğinden dolayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a teşekkür eden Başkan Mahmut Badem; “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım’dan aldığımız destekle ilçemizde Çağrı Merkezi’nin açılmasını sağladık. Metropol dışında ilk kez bir ilçede çağrı merkezinin kurulması Ödemiş için çok önemlidir. İlçemizde böyle bir merkezin kurulmasından dolayı AssisTT’te teşekkür ederiz.”
TREDAŞ ve TREPAŞ’ın çağrıları Ödemiş’ten alınacak
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.( TREDAŞ) ile Trakya Elektrik Parekende Satış A.Ş(TREPAŞ) in çağrıları Ödemiş Çağrı Merkezi’nden alınmaya başladı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, AssisTT Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Aladinli, AssisTT Operasyon Direktörü Ebru Demir, TREDAŞ, TREPAŞ’ın üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir organizasyonda çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer yaptığı konuşmada; Çalışmalarımızın Ödemiş’teki Çağrı Merkezinden yapılacak olmasından mutluyum. Burada çok güzel bir tesis, genç ve heyecanlı bir ekip var. Bu çalışmanın şirketimize en üst seviyede hizmet edeceğine ve şirketimizin hedeflediğimiz müşteri memnuniyetine taşıyacağına inanıyorum. Ödemiş’e ve AssisTT’e hayırlı olsun. Bu çalışma TREDAŞ için bir ilk olacak. Diğer dağıtım şirketleri de bu hizmetin kalitesini gördükten sonra AssisTT ile işbirliği geliştireceklerine inanıyorum. Bizim çalışmalarımızda Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in çok büyük desteği oldu. Özveriyle çalışmalar yürütüldü ve Trakya bölgesinden çağrılar alınmaya başlandı. Burası örnek bir Çağrı Merkezi olarak hizmet verecektir” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: