Çamdibi'nde muhteşem gece
Bornovalılar halk dansları ile büyülendi
Yayınlanma :
06.07.2019 09:26


Bornova Belediyesi ile İzmir Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (İZFEM) düzenlediği '11. Geleneksel Dansların Büyüsü Gecesi' Bornovalılara muhteşem bir gece yaşattı.
Etkinlik, Yıldırım Bayezıt İlköğretim Okulu önünde başlayıp, Çamdibi Atatürk Parkı'na uzanan kortej ile başladı. Park içindeki Amfi Tiyatro'da Bornovalıların yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede sahne alan minikler büyük alkış aldı. Zeybek gösterisiyle başlayan geleneksel organazisyondadown sendromlu gençler Roman dansları ile sahnedeydi. Amfi tiyatroyu dolduran Bornovalılar, bu özel gençlere coşkuyla eşlik etti. Ayrıca, Balkan, Rumeli, Trakya, Üsküp ve Ege yörelerine ait halk oyunları gösterileri de yapıldı.
Gecede konuşan İZFEM Başkanı Tuncay Başoğlu, her zaman yanlarından olan Bornova Belediyesi'ne ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'a teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: