Celal Şengör'den canlı yayında tepki: 6.6’yı silin
Prof. Dr. Celal Şengör, Habertürk TV’de İzmir’deki depremin büyüklüğünün 6.6 olarak gösterilmesine tepki gösterdi.
Yayınlanma :
02.11.2020 12:55


İzmir’de Cuma günü meydana gelen depremde 83 kişi hayatını kaybederken depremin büyüklüğü konusu tartışma yarattı. AFAD depremin büyüklüğünü 6.6 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi’nden 6.9 açıklaması yapılmıştı.
Fathi Altaylı’nın sunduğu “Teke Tek” programına konuk olan Celal Şengör, “İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem” altyazısına sinirlendi. Şengör, “Lütfen şu 6.6’yı artık silin. Bu 6.9-7.0 arası bir deprem” diye tepki gösterdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: