Cemaat Kanalında Skandal Görüntü
İsmailağa Cemaati’nin televizyon kanalında, zorunlu olarak yayınlanan kamu spotunda, kadın oyuncular buzlanarak ekrana getirildi.
Yayınlanma :
26.10.2017 10:56


Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre İsmailağa Cemaati’nin televizyon kanalı Fatih Medreseleri TV’de (FM TV) yayınlanan kamu spotundaki başı açık kadın oyuncular buzlanarak ekrana verildi. Kamu spotunda oynayan erkek ve çocuk oyuncuların görüntülerine müdahalede bulunmayan televizyon yönetimi, kadın oyuncuların bedenlerini ise tamamen kapattı.
FM TV’de söz konusu kamu spotu dışında, kendi yapımlarında ya da dış yapımlarda da ‘kadın oyuncu olmaması’ şartı bulunuyor. Televizyon kanalında bugüne kadar hiç kadın yüzü görünmedi.
FM TV’de kamu spotunun buzlanmasını CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Meclis gündemine taşıdı.
Bakan, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde RTÜK’ün kanala yaptırımda bulunup bulunmadığını sordu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: