Ceza yazılınca ‘vazifesini yaptı’ diyerek polisi tebrik etti
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 65 yaş üstü yasağını delen ayakkabı boyacısı, polise yakalanınca 392 lira para cezası yedi. Yaşlı adam, cezayı kabul ederek polisi tebrik etti.
Yayınlanma :
17.04.2020 21:32


Polis vazifesini yaptı
Cezadan sonra dışarı çıkmayacağını ifade eden yaşlı adam, “Beni Malkara ilçesinde çoğu kişi tanır. Burada yıllardır ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Henüz daha yeni evden çıkmıştım. İhtiyaçlarım vardı ve onları gidermek istedim. Ekiplere yakalandık ve cezayı yedik. Ne diyebilirim ki, onlar vazifesini yapıyorlar, iyi çalışıyorlar, tebrik ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Bundan sonra bir daha dışarı çıkmam” diye konuştu.
392 lira para cezasına çarptırılan Ahmet Toygar, yapılan bilgilendirmeden sonra polis ekipleri tarafından evine götürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: