CHP, Alaattin Çakıcı’yı makamında ağırlayan Belediye Başkanı hakkında inceleme başlattı
CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan ayında infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı’yı Pazartesi günü makamında kabul ederek hediye vermesi, parti yönetiminin tepkisine yol açtı.
Yayınlanma :
28.10.2020 09:22


Gürkan’ın, spontan görüşmenin, “Alaaddin Çakıcı’nın geçmişte cezaevinden arkadaşı olan ortak bir arkadaşlarının talebi doğrultusunda” gerçekleştiği bilgisini paylaştığı öğrenildi.
BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’ın haberine göre çok sayıda CHP’linin tepkisi genel merkeze de yansıdı. Bazı genel merkez yöneticileri, Gürkan’ı arayarak bilgi alırken, ziyaretten duydukları rahatsızlığı da ilettiler.
Olayla ilgili inceleme başlatan CHP yönetiminin disiplin süreci dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: