
Selim Utku Gümrükçü;
1981 yılında öğretmen bir ailenin çocuğu olarak İzmir’de doğdu. Siyasi hayatına 1999 yılında CHP Çiğli gençli kolları eğitim sekreteri olarak başladı. Cumhuriyetçi kesimde 20 yıldır aktif siyaset yapmakta olup,18 yıldır CHP üyesidir.
2000-2002 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi,
2002-2005 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi,
2005-2007 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi,
2007-2007 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.
2014-2015 CHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.
2015-2017 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.
Bir çok sivil toplum örgütünün aktif üyesi olan Gümrükçü, ADD Genel Merkez delegeliği, ADD Genel Merkez yedek yönetim kurulu üyeliği ve ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı. 16 Nisan Referandumunda HAYIR cephesinde aktif görev yapan Yurttaş Girişimi’nin kurucuları arasında yer aldı.
Yakın tarihimizde ses getiren bir çok mitingde aktif görev aldı. 2007 yılında yapılan 13 Cumhuriyet Mitinginin 8’inde, 2007-2009 yılları arasında yapılan Teröre Lanet, Bağımsız Yargı, Laiklik, Hukukuma Dokunma, Isparta Kemalist Cumhuriyet, Ankara Cumhuriyet, İzmir Cumhuriyet mitinglerinde düzenleme komitesinde yer alarak bu mitinglerin sunumunu da gerçekleştirdi.
2011 genel seçiminde CHP Genel Merkezi görevlendirmesi ile Eskişehir ve Kütahya mitinglerinde düzenleyici olarak bulundu.
Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. 2004-2006 Doğru Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni ve başyazar, 2008-2013 Haftalık Dönemeç Gazetesi imtiyaz sahibi ve yazar, 2002-2004 Radyo Dokuz Eylül'de Haber Analiz programı yapımcısı ve sunucusu olarak görev yaptı.
Halen Kemalizm, Marksizm, felsefe, ekonomik-politik, örgütlenme, strateji, şiddetsiz eylem ve toplumsal hareketler üzerine okumalar yapmaktadır.
Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Gümrükçü, halen, inşaat mühendisliği yanında gıda ve basın yayın sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Gümrükçü İngilizce bilmektedir.

Emir Cömert;
1984 doğumlu olan Emir Cömert, Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkileri bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Strasbourg Üniversitesinde Yerel Yönetimler alanında tamamladı.
Bir dönem, SHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevinde bulunan Cömert, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttü. Geçen dönem Par ti Kurultay Delegeliği de yapan Cömert; CHP'nin 26. Dönem İzmir Milletvekili Adayı oldu. Cömert'in aday olduğu milletvekili seçimlerinde CHP Selçuk'ta en yüksek oyunu aldı.
Önceki kongrede Selçuk'ta çarşaf listede il delegeliğine adayı olan Cömert, üç dönem Selçuk Belediye Vefa Ülgür'ü ve o dönem İlçe Başkanı olan Hasan Uysal'ı geride bırakarak en yüksek oyla seçildi.

Övünç Demir;
Torbalı'nın kurucu yerli ailelerinin üyesi olan Demir 1984 yılında Torbalı'da doğdu. İlkokulu Cengiz Topel İlkokulu'nda okuyan Demir, İzmir Fen Lisesi'nden mezun oldu. Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'ni bitirdi. Torbalı İlçe Başkan adayı olan Demir ve Belediye Başkan aday adaylığı içinde başvurdu.
CHP Genel Merkezi'nde Avrupa Birliği Komisyonu görevlisi olarak yer alan Demir'in uzun süredir belediye başkan adaylığı çalışmaları yürüttüğü ve bir çok proje hazırladığı biliniyor. Özellikle sivil toplum örgütlerinde ve Torbalı'nın köylerinde yaptığı çalışmalar ile dikkat çekiyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: