CHP Karabağlar İlçe Başkanı Türkbay, “Esnaf perişan durumda”
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, esnafın elektrik faturalarından çok şikâyetçi olduğunu aktararak perişan olduklarını vurguladı.
Yayınlanma :
15.02.2022 16:36


“Herkes evindeki eşyaları satıyor”
Hiçbir esnaftan memnuniyet ifadeleri duyamadıklarının altını çizen Türkbay, “5 bölgede yaptığımız çalışmada herkesin sorunu elektrik zamları. Esnaf artık alışverişlerin bile azaldığını söyledi. Vatandaşların artık daha az ürün aldığını belirttiler. Veresiye defterleri daha da kabarmış. Yönetici arkadaşlarımız Spotçular Çarşısı’nı dolaştı. Doktorundan tutun memuruna esnafına herkesin evindeki eşyaları satmaya başladıklarını söylüyorlar” dedi.
Türkbay, “Bu çalışma CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel ve dört milletvekilimiz ile Karabağlar’ın 4 ana altderinde yaptık. Yani özellikle bu çalışmayı yatak mahallelerde yaptık. Esnafın yoğun olduğu mahallelere gittik” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: