Begüm Burçak GÜNAY / GERÇEK HABERCİ - Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, her iki başkan hakkında çeşitli konularda partililer ve vatandaşlar tarafından yapılan şikayetler, CHP Genel Merkezi tarafından incelemeye alındı.İnceleme süreci sonucunda, partinin disiplin ve ilke kurallarına aykırı durumların tespit edilmesi nedeniyle görevden alma kararı verildi.CHP Genel Merkezi'nin, söz konusu ilçelerde partinin işleyişini sağlıklı şekilde sürdürmek adına Bayraklı İlçe Başkanlığı'na Münir Demir, Karabağlar İlçe Başkanlığı'na Volkan Gürboğa getirildi.Yönetim kurullarında ise değişiklik yapılmadığı öğrenildi.
İZMİR
Yayınlanma: 29 Nisan 2025 - 17:46
CHP Karabağlar ve Bayraklı İlçe Başkanları Görevden Alındı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, gelen şikayetleri değerlendirerek Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ve Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’i görevden aldı.
İZMİR
29 Nisan 2025 - 17:46
İlginizi Çekebilir
İl başkanının dediği gibi görevden alma CHP’de çok sevilen bir durum değildir. Atanan arkadaşlarımızın da alınanlar gibi partiye saygıları, bağlılıkları hususunda bir sorun olmasa da, atamanın kayyım niteliğinde olması ve Tüzüğün öngördüğü süre içinde olağanüstü başkan seçimli olağanüstü kongre yapılması iyi olur.