Begüm Burçak GÜNAY- GERÇEK HABERCİ- CHP'de mahalle delege seçimleri ikinci gününde devam ediyor... Bugün ise Bornova, Gaziemir ve Konak sandık başına gitti.
En merak edilen ilçelerin başında ise Konak geldi. İlçede 7 mahallede sandığa gidildi. Akın Simav, Altıntaş, Barbaros, Kemal Reis, Murat Reis, Turgut Reis, Piri Reis’de üyeler sandık başına gitti. Uzlaşı listelerinin olduğu mahallelerde tek liste ile seçimlere gidildi.
Bu mahaller içinde ise Murat Reis mahallesi sonuçlar en çok merak edilenler arasındaydı. Mahalle muhtarı Zafer Çam’ın ve Konak Belediye Meclisi eski üyesi Ahmet Nejat Akıncı liderliğindeki mavi liste ile eski ilçe Başkanı Tayfun Emre, ilçe eski yöneticisi Saffet Kanmazalp, Konak Belediye Meclisi eski üyeleri Murat Erginci ve Selami Ergül’ün yer aldığı Beyaz Liste yarıştı.
Geçtiğimiz kongre döneminde 1 oyla seçimi kaybeden Beyaz Liste 14 oy fark atarak 100-86 ile rövanşı aldı. Geçen seçim 101-100 bitmişti beyaz liste kaybetmişti.


Yorumlar 1
Kalan Karakter: