• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. CHP'li Polat DEÜ çıkışı: Bu kadar çalıştığını bilseler engellerlerdi
İZMİR
Yayınlanma: 29 Haziran 2020 - 11:21

CHP'li Polat DEÜ çıkışı: Bu kadar çalıştığını bilseler engellerlerdi

İZMİR
29 Haziran 2020 - 11:21
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP’li Polat DEÜ çıkışı: Bu kadar çalıştığını bilseler engellerlerdi
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi yönetiminin yaptığı eylemde, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. CHP’li Polat, “Hastane yönetimi ve siyasi parti yöneticileri, pandemi sürecinde Başkan Çalkaya’nın bu kadar çalıştığını bilseler engellerdi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi yönetiminin, yüzde 20 ek ödeme kesintisi için bir süredir eylem yapan sağlık çalışanlarını ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Halkın kendilerini İzmir’de yaşanan hak ihlallerinin engellenmesi ve demokrasiye katkı sağlamak için seçtiğini belirten Polat, “Bundan bir haber olan ve sadece talimat ile iş yapan iktidar ve kurumları, ilçesinde bulunan eyleme destek veren Başkanımız Fatma Çalkaya’yı eleştiriyor” ifadelerini kullandı. Polat ayrıca, hastane yönetimi ve eyleme katılan siyasi parti yöneticileri, pandemi sürecinde başta sağlık çalışanları olmak üzere ilçesinde bütün taleplere yetişen Başkan Çalkaya’nın bu kadar çalıştığını bilmeleri durumunda engelleyebileceklerini söyledi.



HADSİZLİK EK ÖDEME KESİNTİSİ YAPMAKTIR

Hastane yönetiminin yaptığı açıklamanın tutarlı bir tarafı bulunmadığını belirten Polat, “Pandemi sürecinin başından itibaren özellikle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ndeki sağlık çalışanları için belediyelerimiz ile yapmak istediğimiz destekleri sürekli engellemeye çalıştılar. Hastane yönetimi yaptığı açıklamada Balçova Belediye Başkanımız Fatma Çalkaya’yı sağlık çalışanlarının talepleri için yaptığı eyleme destek verdiği için eleştiriyor. Hadsizlik ve saygısızlık, pandemi sürecinin kahramanları olan sağlık çalışanlarına yapılan haksızlığa destek olmak için eyleme katılmak değildir. Hadsizlik ve saygısızlık, sağlık çalışanlarına ek ödeme kesintisi yapmaktır. Hadsizlik ve saygısızlık, canları pahasına çalışan emekçilerin kesinti için yaptıkları eyleme soruşturma açmaktır. Başhekimlik ‘hastanenin iç işleyişine siyaset karıştırmayın’ diyor. Ancak açıklamasında Cumhur İttifakı’na mensup parti yöneticileri var” dedi.

ÇALKAYA’NIN BU KADAR ÇALIŞTIĞINI BİLSELER ENGELLERLERDİ

İzmir’de nerede bir haksızlık görürlerse orada olacaklarını belirten Polat, “Halk bizi İzmir’de yaşanan hak ihlallerinin engellenmesi ve demokrasiye katkı sağlanması için seçti. Bundan bir haber olan ve sadece talimat ile iş yapan iktidar ve kurumları, ilçesinde bulunan eyleme destek veren Başkanımız Fatma Çalkaya’yı eleştiriyor. Hastane yönetimi ve eyleme katılan siyasi parti yöneticileri, pandemi sürecinde başta sağlık çalışanları olmak üzere ilçesinde bütün taleplere yetişen Başkan Çalkaya’nın bu kadar çalıştığını bilselerdi, engellerlerdi. Yaşanan süreci hayretle takip ediyoruz. Eğer açıklama yapacaksanız sağlık çalışanlarının ‘ek ödeme kesintisi giderildi’ ve ‘soruşturmalar geri çekildi’ deyin. Talimatla birilerini hedef almayın. Yıllar sonra sağlık çalışanlarına yaptığınız haksızlıktan dolayı çocuklarınızın suratına bakamazsınız” ifadelerini kullandı.
EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Menemen Belediyesi'nde Tahir Şahin’e son görev
Menemen Belediyesi'nde Tahir Şahin’e son görev
Çeşme Belediyesi’nden Muharrem Ayında aşure ikramı 
Çeşme Belediyesi’nden Muharrem Ayında aşure ikramı 
Başkan Denizli, “Komşularımızın yanındayız”
Başkan Denizli, “Komşularımızın yanındayız”
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama: “Projelerimizi Tamamlayıp Hak Sahiplerine Teslim Edeceğiz”
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama: “Projelerimizi Tamamlayıp Hak Sahiplerine Teslim Edeceğiz”
Son Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Bölgeye ilham kaynağı olacak .
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Bölgeye ilham...
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı… Avukatından açıklama
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı…...
Muhittin Böcek: Sevgili Antalyalılar dört duvar arasında zor nefes alsam da kalbim sizlerle atıyor
Muhittin Böcek: Sevgili Antalyalılar dört duvar arasında zor nefes...
Kamu diş hekimleri 31 Temmuz’da grevde
Kamu diş hekimleri 31 Temmuz’da grevde
Özgür Özel, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde Sancaktepe'de konuşuyor
Özgür Özel, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde Sancaktepe'de...

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım