CHP’Lİ SINDIR: ESNAFIMIZI EZDİRMEYECEĞİZ!
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP İzmir 2. bölge Milletvekili adayı Kamil Okyay Sındır Foça’dan ses verdi. Foça’nın Bağarası, Kozbeyli ve Yeni Foça Mahallerini ziyaret eden Sındır pazarcı esnafının ve hemşerilerinin dertlerinin dinledi, CHP iktidarında esnafı ezdirmeyeceklerini söyledi.
Yayınlanma :
27.04.2015 18:25
SOSYAL GÜVENLİK DESTEK PRİMİ ALINMAYACAK!
CHP iktidarında, esnafımızın prim borcundan dolayı sağlık hizmetinden yararlanamama gibi bir olayın yaşanmayacağını söyleyen Sındır şöyle dedi: “Prim borcu olan esnaf da sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Ayrıca bizim iktidarımızda emekli olmuş ancak çalışmayı sürdüren esnafımızdan sosyal güvenlik destek primi alınmayacak. Esnafımızın diğer emeklilere göre karışık olan durumlarına son vereceğiz. Esnafımız da diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olacak, aynı haklardan yaralanacak. Küçük esnafı koruyacak düzenlemeler için, güçlendirilmiş esnaf kooperatifleri için gelin oy verin… Yaşanacak bir Türkiye için”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: