CHP Sokağa Çıktı
Tekin Bingöl ile birlikte 7 kişilik heyet, ilk olarak Malatya’da, il, ilçe, belde ve köylerde halkla bir araya geldi.
Yayınlanma :
21.11.2016 14:45


CHP Genel Başkan yardımcısı Tekin Bingöl ile birlikte 7 kişilik heyet, ilk olarak Malatya’da, il, ilçe, belde ve köylerde halkla bir araya geldi, sorunlarını tespit etti.
Anayasa düzenlemesinden başkanlık sistemine kadar her konuda konuşulduğunu söyleyen Bingöl, “Vatandaş en sık ‘Türkiye’nin hali ne olacak, ülke nereye gidiyor’ sorusunu soruyor. En çok da terör ve ekonomik gidişattan kaygı duyuyor” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: