CHP'den 1 Mayıs çağrısı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), parti il başkanlıklarına bir yazı göndererek, 1 Mayıs kutlamalarına katılım sağlanması konusunda gereken tüm çalışmaların yapılmasını istedi.
Yayınlanma :
30.04.2016 01:21


CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP'nin İşçi Sendikaları ve STK'lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Parti Örgütü'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün imzalarıyla gönderilen yazı, şöyle:
"Tüm dünyada işçilerin emekçilerin ve tüm çalışanların yıllar boyu sürdükleri mücadelenin bir sembolü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı'na katılım göstermek partimizin tarihsel ve toplumsal görevidir. İşçilerin ve emekçilerin kazanılmış haklarına yönelik ciddi saldırıların olduğu bu süreçte 1 Mayıs kutlamalarının önemi artmıştır. Bu bilinçle, sendikal ve legal örgütlenmelerin etkin kutlamalarına partimizin il ve ilçe örgütlerinin yoğun katılım göstererek destek vermesi, kutlamaların güven ve huzur ortamında geçmesi adına, parti örgütlerimiz olarak birlik ve bütünlüğü destekleyici tutum sergilemeye önem verilerek İşçi Bayramının adına yakışır şekilde kutlanmasına katkı sağlanması hususunda gereğini rica ederiz"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: