Çin’den Gelen Medya Temsilcileri Foça’yı Ziyaret Etti…
2018 Yılı Çin’de “Türkiye Turizm Yılı” ilan edildi. Bu gelişme ardından yapılan çalışmalar kapsamında; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve İzmir Ticaret Odası organizasyonuyla, Türkiye tanıtımına katılacak olan 5 Sinomedia temsilcisi, 3 günlük İzmir programı dâhilinde Foça’yı ziyaret etti.
Yayınlanma :
09.12.2017 11:46


Başkan Gökhan Demirağ, misafir heyete, Foça’yla ilgili ticaret ve turizm görüşlerini belirterek, Slow Food Foça Yeryüzü Pazarı ve gelecek turizmde projesinde bahsetti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Ticaret Odası’nın eşliğinde ilçelerine gelen Çinli medya temsilcilerine Foça’mızı tanıtmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Başkan Demirağ; ‘‘Bu ziyaret, ülkemize, İzmir’e ve Foça’ya olan talebin canlandırılmasına katkıda bulunmak ve ülkemiz hakkında doğru ve olumlu yayınların çıkmasına imkân sağlamak için çok önemli bir fırsat yarattı. İzmir’in tanıtımı ve turizmin canlanması konusunda yapılan tüm çalışmalara destek vereceğiz’’ dedi.
Foça Belediyesi’nden Arkeolog Ertan Aksoy, tarafından ilçenin tarihi zenginlikleri hakkında detaylı olarak bilgilendirilen misafirler, ilçeden mutlu ayrıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: